Тема: Потрібен стильний і надійний подарунковий набір шампурів

Підкажіть, будь ласка, де можна замовити хороший подарунковий набір шампурів. Хочу, щоб і вигляд був охайний, і метал не гнувся, і ручки були нормальної якості. Бажано в кейсі чи чохлі, бо це має бути подарунок. Дуже важливо, щоб не затягували з відправкою і все приїхало цілим. Якщо є перевірений магазин — порадьте.

Re: Потрібен стильний і надійний подарунковий набір шампурів

edithmason пишет:

Підкажіть, будь ласка, де можна замовити хороший подарунковий набір шампурів. Хочу, щоб і вигляд був охайний, і метал не гнувся, і ручки були нормальної якості. Бажано в кейсі чи чохлі, бо це має бути подарунок. Дуже важливо, щоб не затягували з відправкою і все приїхало цілим. Якщо є перевірений магазин — порадьте.

Я купувала такий набір на Shampura.net https://shampura.net/ і досвід виявився дуже вдалим. Набір виглядав солідно і був упакований у якісний кейс, який одразу підходить для подарунку. Самі шампури важкі, зроблені з міцної сталі, а дерев’яні ручки акуратні та добре оброблені. Замовлення відправили того ж дня, тож отримала його швидко і без жодних пошкоджень. Додатково поклали дерев’яне опахало, що стало приємним бонусом. Я залишилася задоволена і можу рекомендувати цей варіант іншим.