1

Тема: Штукатурка

Привіт усім! Почала робити косметичний ремонт у квартирі і зіткнулася з питанням: яку штукатурку краще використовувати для стін у кімнаті, де іноді буває волога? Хочеться, щоб вона не тріскалася і трималася довго. Хтось мав досвід із різними видами і може порадити щось реально стійке, а не лише те, що у рекламі показують? Буду вдячна за живі поради.

2

Re: Штукатурка

Я неодноразово користувалася продукцією Siltek і завжди залишалася задоволеною результатом. Особливо сподобалася штукатурка https://siltek.ua/product-category/shtukaturki/  яка легко наноситься і створює рівну, гладку поверхню стін. Я замовляла матеріали через офіційний сайт Ковальська, і доставка завжди була швидкою та зручною. Вражає, що асортимент Siltek охоплює не лише штукатурки, але й клейові та гідроізоляційні суміші, системи теплоізоляції та фарби. Мене особливо порадувала якість і довговічність продукції, адже ремонт виглядає як новий довгі роки. Для домашніх проектів це справжня знахідка, бо можна купити все необхідне в одному місці. Рекомендую Siltek всім, хто цінує комфорт, надійність та високий результат.