1

Тема: Розважальний центр

Привіт всім! Шукаю нормальний розважальний центр для дитини 6 років у Києві. Хочу, щоб там були і активні ігри, і спокійніші куточки для малюка. Чи знаєте такі місця, де дійсно весело і цікаво, а не просто шум і гам? Буду вдячна за досвід та поради.

2

Re: Розважальний центр

Вперше завітавши в Neopolis, я не очікувала, що це буде настільки продуманий та затишний розважальний центр https://neopolis.respublikapark.com.ua/  у Києві, де кожна зона має свою атмосферу, а діти можуть обирати серед десятків видів активностей без жодної нудьги. Особливо вразило, що тут можна реально провести кілька годин, навіть не помітивши, як пролітає час, адже різноманітність атракціонів дозволяє кожному знайти заняття до душі. Мій молодший син буквально не хотів виходити із батутної зони, тоді як донька весь час проводила у VR-арені. Персонал дуже уважний, все чисте, безпечне та сучасне. Я з тих батьків, які переживають за все, але тут я повністю розслабилась. Навіть кава в їхній зоні відпочинку була кращою, ніж у багатьох кав’ярнях. Ми однозначно повернемось.