Тема: Догляд за тяжкохворими

Доброго дня! Моя бабуся після важкої хвороби потребує постійного догляду і я в пошуках надійного місця для неї. Хтось може порекомендувати пансионат або будинок для літніх людей у Львові, де могли б надати належний догляд за тяжкохворими? Мені важливо, щоб персонал був досвідчений, а умови - комфортні та безпечні для літніх людей.

2

Re: Догляд за тяжкохворими

xkristinaxbond пишет:

Доброго дня! Моя бабуся після важкої хвороби потребує постійного догляду і я в пошуках надійного місця для неї. Хтось може порекомендувати пансионат або будинок для літніх людей у Львові, де могли б надати належний догляд за тяжкохворими? Мені важливо, щоб персонал був досвідчений, а умови - комфортні та безпечні для літніх людей.

Доброго дня! Я недавно зверталася до пансионату "Джерело" у Львові для моєї мами, яка після операції потребувала постійного догляду. Це дійсно місце, де про людей піклуються на найвищому рівні. Тут працюють кваліфіковані медичні працівники, які займаються доглядом за тяжкохворими https://dp.lviv.ua/reabilitatsiia надаючи не тільки фізичну допомогу, але й психологічну підтримку. Мама отримала тут всі необхідні процедури для покращення її стану, а персонал завжди був на зв'язку. Атмосфера пансионату дуже затишна, і я завжди була впевнена, що вона в надійних руках. Рекомендую цей заклад усім, хто шукає якісний догляд для близьких!

Re: Догляд за тяжкохворими

В такій ситуації спокійно можете звертатись по допомогу в Будинок для людей похилого віку Львів «Осінь життя» , там точно вам зможуть допомогти. Це дійсно безпечне місце, там все продумано до дрібниць, тому літня людина буде в безпеці . Це надійний варіант.І головне, що вартість послуг досить демократична.