Тема: Чи є ризик, що одна й та курсова після замовлення піде кільком людям?

Таке параноїдальне питання. Якщо я замовляю курсову на сайті, де гарантія, що цю ж саму роботу завтра не продадуть моєму одногрупнику? Просто у нас в групі багато хто лінується і купує, а викладач теми дає схожі. Буде епік фейл, якщо ми здамо один в один текст. Хтось стикався з таким, що роботу перепродавали? Як від цього застрахуватися?

2

Re: Чи є ризик, що одна й та курсова після замовлення піде кільком людям?

Ризик є, якщо замовляєш на "помийках" з готовими роботами по 200 гривень. Там принцип конвеєра: продати одне й те саме 100 разів, аби гроші капали. У мене знайомий так попав: купив "унікальну" курсову, а виявилося, що вона вже рік гуляє інтернетом. Антиплагіат показав 5% унікальності, і його ледь не відрахували. Тому тут правило одне: замовляти тільки індивідуальне написання, а не "готові рішення".

3

Та я готове і не дивлюся, мова саме про замовлення з нуля. Але ж автор написав, гроші отримав, і робота залишилася у нього на компі. Що йому заважає продати її ще раз через тиждень іншому студенту з іншого універу? Чи є якісь юридичні механізми або договори, які забороняють автору це робити? Бо вірити на слово в наш час якось наївно.

4

Юридично ти нічого не доведеш, бо сама купівля курсової - це вже сіра зона. Але нормальні сервіси бережуть репутацію.
На Na5ku, наприклад, коли вирішуєш замовити курсову роботу з безкоштовними правками, там діє правило відчуження прав. Тобто автор отримує гонорар і втрачає право використовувати цей текст деінде. Сервіс це контролює, бо їм невигідно підставлятися через копійки. Плюс, у них кожна робота проходить перевірку на плагіат перед відправкою клієнту.
Якщо система покаже, що текст вже десь засвітився, автора штрафують і блокують. Тому їм простіше написати нове, ніж ризикувати акаунтом. Але для повної гарантії я б радив перевірити отриману роботу самому через Unicheck перед здачею, береженого бог береже.
https://i.postimg.cc/DzXdqZRv/image.png