1

Тема: Де можна купити жижу для пода?

Привіт! Я тільки входжу в тему под-систем і не дуже розумію, як правильно обрати рідину, щоб вона не текла. У відгуках бачу, що деякі жижі занадто рідкі, через що картриджі швидко протікають. Хочу взяти щось зі списку тут, але боюся помилитися. Може, хтось підкаже, які рідини найкраще поводяться в подах і не роблять зайвих проблем?

2

Re: Де можна купити жижу для пода?

По досвіду можу сказати, що найбільше протікань дають рідини з дуже низькою в’язкістю. Якщо VG занадто мало, под починає “плакати” уже після кількох затяжок. Краще брати збалансовані склади, які не переливаються крізь вату. Також варто уникати надто солодких рідин, бо вони швидше розм’якшують матеріал усередині картриджа. Із цього списку я б дивився на жижі з густішою структурою.

3

У под-системах стабільність напряму залежить від співвідношення PG/VG. Чим більше PG, тим рідина текучіша, а значить — вищий ризик протікань. Оптимальними для більшості подів вважаються склади 50/50 або 60/40, бо вони рівномірно насичують койл і не переповнюють вату. Також важливо вибирати бренди, що не додають надмірну кількість підсолоджувачів. Саме вони часто дають надлишкову вологість усередині картриджа.

4

men пишет:

У под-системах стабільність напряму залежить від співвідношення PG/VG. Чим більше PG, тим рідина текучіша, а значить — вищий ризик протікань. Оптимальними для більшості подів вважаються склади 50/50 або 60/40, бо вони рівномірно насичують койл і не переповнюють вату. Також важливо вибирати бренди, що не додають надмірну кількість підсолоджувачів. Саме вони часто дають надлишкову вологість усередині картриджа.

Можу поділитись як я для себе вирішив цю тему. Довго ганявся по різних точках поки не спробував замовлення через smolnet і там уперше отримав рідину без різниці між партіями. Їхня підтримка тоді підказала який склад буде м’якшим для конкретного пода і це мене реально виручило, бо до того ловив або занадто різкий смак або навпаки дуже слабкий.
З того часу беру там і не маю сюрпризів по ароматах. Лінкаю, бо питали де саме купують  жижу для пода https://smolnet.pro/uk/59-ridina-solova-dlya-pod-sistem тут виходить вигідніше ніж тягати з випадкових точок. Не для реклами, а щоб уникнути ситуацій коли в пляшці щось не те і марно витрачаються картриджі.