Тема: Контакти в один скан
Привіт! Часто буваю на нетворкінг-заходах, і вже трохи втомився роздавати паперові візитки. Є щось більш сучасне, щоб одразу дати людині контакт без зайвого?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Контакти в один скан
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Привіт! Часто буваю на нетворкінг-заходах, і вже трохи втомився роздавати паперові візитки. Є щось більш сучасне, щоб одразу дати людині контакт без зайвого?
Я перейшов на діджитал-візитку ще минулого року і не жалкую. Просто створив QR-код, який веде на мій профіль із контактами. Людина сканує — і зберігає все в телефон. Я радив би звернути увагу на генератор QR-кодів https://itez.com.ua/qr-code-generator.html — на сайті ІТЕЗ він працює стабільно, без реєстрацій, і код можна оформити під свій стиль. Можеш додати своє фото або логотип, обрати колір. Це виглядає професійно, зручно й одразу викликає довіру. А ще — точно не загубиться, як папірець. Рекомендую протестувати на найближчій зустрічі.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Контакти в один скан
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc