xtrance1991 пишет:Привіт! Я активно займаюся самостійним вивченням англійської мови і зараз шукаю найкращі книги для цього процесу. Мене цікавлять різні типи матеріалів: від граматики та словникового запасу до навичок письма і розуміння тексту. Які книги ви могли б порекомендувати, щоб покращити мій рівень англійської? Можливо, є якісь особливо корисні чи цікаві книги, які допомогли б мені в цій справі?
Я теж свого часу перепробував купу книг для самостійного вивчення мов і можу сказати чесно як база вони ок, але далеко не завжди дають реальний результат. Читав, виписував слова, робив вправи, але в якийсь момент зрозумів, що без живої практики все це швидко забувається. Особливо коли мова йде про подальше навчання за кордоном, де важливо не просто знати правила, а розуміти й говорити. У мене все зрушило з місця, коли я знайшов і вирішив спробувати курси чеської мови. Формат навчання мені реально підійшов: зрозумілі пояснення, багато прикладів із життя, нормальний темп без перевантаження. Результат відчув дуже швидко з’явилася впевненість, стало легше сприймати мову на слух і відповідати без довгих пауз.