1

Тема: Допоможіть з нюансами відкриття компанії в США

Привіт всім! Довго читала форум, тепер і моє питання назріло. Планую відкрити LLC у США (Вайомінг чи Делавер розглядаю), для IT-послуг. Власний досвід є, але з європейськими юрособами. Хотілося б почути від тих, хто проходив це нещодавно: які найнеочікуваніші складнощі виникли саме після реєстрації? Не про вибір штату чи зарегатора, а от таке, наприклад: відкриття банківського рахунку дистанційно – чи реально тепер без візиту? Чи є тонкощі з оплатою податків (sales tax), якщо клієнти тільки за кордоном? І головне – чи доводилося вам наймати бухгалтера на постійній основі, чи обходитесь сервісами на кшталт Stripe Atlas та консультаціями раз на рік? Дуже цікавить практичний досвід, а не теорія з сайтів. Дякую завагалом, сподіваюсь на конструктивну розмову!

2

Re: Допоможіть з нюансами відкриття компанії в США

Довго вивчав можливості для старту свого бізнесу на міжнародному рівні та зупинився на американському ринку. Але бюрократичні процедури виглядали справжнім лабіринтом. Звернувшись до фахівців CampioGroup, я отримав не просто консультацію, а чіткий план дій. Мені детально пояснили різницю між LLC та C-Corp, допомогли обрати оптимальний штат для реєстрації з урахуванням податкового навантаження. Юристи компанії взяли на себе всі етапи: від підготовки статутних документів до отримання EIN (ідентифікаційного номера платника податків). Особливо вразила оперативність, а саме у відкритті корпоративного рахунку в американському банку партнері, що часто є найскладнішим кроком для нерезидента, якщо потрібно відкрити компанію США https://www.campiogroup.com/ukraine/yurisdikczii/ssha/ звертайтеся! Завдяки цьому я заощадив місяці часу та отримав готовий інструмент для ведення бізнесу. Зараз моя компанія легально працює з клієнтами зі штатів, а я можу сфокусуватися на розвитку продукту. Справжньою знахідкою була підтримка в постійному юридичному супроводі та консультації щодо оподаткування. Я щиро рекомендую послуги CampioGroup кожному підприємцю, який мріє про американський ринок.