Тема: Де купити лавку?

Хочу в прихожу поставити щось де гості зможуть присісти зняти взуття скажімо, або перевести подих. Що порадите купити? Так щоб якісно і красиво було.

2

Re: Де купити лавку?

alexomask9 пишет:

Хочу в прихожу поставити щось де гості зможуть присісти зняти взуття скажімо, або перевести подих. Що порадите купити? Так щоб якісно і красиво було.

Для передпокою така штука — просто маст-хев. Це і про комфорт, коли не треба балансувати на одній нозі, намагаючись розшнурувати кросівки, і про затишок з самого порогу. Якщо площа дозволяє, раджу дивитися в бік чогось м'якого, бо це одразу додає інтер'єру вигляду "як з картинки".

Зараз є варіанти на будь-який смак: від класичних банкетку на довгих ніжках до пуфів, у яких всередині ще й місце для зберігання дрібниць є (це взагалі геніально для невеликих квартир). Головне — вибирати тканину, яка легко чиститься, бо біля взуття завжди пил чи волога. Мені дуже подобаються лаконічні моделі на металевому каркасі — вони виглядають легко і не захаращують простір.

Є цікаві моделі https://stul-i-stol.com.ua/myagkaya-meb … anki-pufi/ у магазині STUL-i-STOL. Там вибір досить великий і можна знайти справді якісні речі, які не розваляться через місяць. Я взагалі вважаю, що такі деталі роблять дім домом, тому краще взяти одну добротну річ, яка буде радувати око щодня.