Тема: Хочу замовити дитячі зимові уггі чи чоботи

Де в Україні можна замовити дитячі зимові уггі чи чоботи такого плану, щоб вони були не просто стильними, а справді теплими, комфортними та якісними, адже багато моделей, що я бачила в магазинах чи онлайн, або виглядають красиво, але швидко промокають чи протягують холод, або після першого сезону стають непридатними для носіння, і дуже хочеться знайти надійний варіант, який витримає активне життя дитини взимку.

2

Re: Хочу замовити дитячі зимові уггі чи чоботи

У мене був схожий досвід, коли я довго шукала нормальні дитячі зимові уггі та чоботи саме для холодної пори, бо більшість красивих моделей виявлялися або непродувними, або швидко зношувалися, але коли я натрапила на сайт інтернет-магазину брендового дитячого одягу GUFO KIDS і якість взуття тут реально на вищому рівні: уггі та зимові чоботи щільні, але легкі, із хорошим утеплювачем, вони зігрівають навіть у сильні морози, водночас не тиснуть і не натирають ноги, підошва з якісним протектором, що добре тримає контакт із поверхнею і не ковзає, а матеріали зовнішні відштовхують вологу, так що промокнути важко навіть у сльоту чи сніг.
https://gufokids.com.ua/image/cache/webp/catalog/15.01novajakollekcijadzhodzho/IMG-8173-33-420x530.webp