Тема: Цікавить spa масаж на травах

Шукаю поради від реальних людей: де в Києві можна зробити spa массаж на травах так, щоб це було максимально природно й без «салонної показухи»? Останнім часом багато працюю, накопичилась втома в спині та шиї, хочеться м’якого, але глибокого впливу з використанням трав, тепла й ароматів. Важливо, щоб це був не медичний масаж, а саме спа-формат — для відновлення енергії та внутрішнього балансу. Поділіться, будь ласка, перевіреними місцями та особистими враженнями.

2

Re: Цікавить spa масаж на травах

Розумію твій стан, бо сам через це проходив, і саме тому можу щиро порадити NATURA https://natura-massage.com/auverda-i-sp … na-travah/ . Я довго шукав spa масаж на травах у Києві, де відчувається повага до традицій і до клієнта, і тут це є. Процедура проходить у спокійній, майже медитативній атмосфері, з теплими трав’яними мішечками, які поступово знімають напругу. Після першого ж сеансу спина стала значно легшою, а сон — глибшим. Окремо хочу відзначити підхід майстрів: вони уважно слухають, підлаштовуються під стан тіла, не працюють шаблонно. Це саме той варіант, коли spa масаж на травах справді допомагає відновитись, а не просто приємно провести годину.

3

Re: Цікавить spa масаж на травах

Мене більше якось еротичний масаж надихає, бо це – справжнє розслаблення та максимальне задоволення. Ось тут масаж львів для чоловіків найкращий, тож якщо будете у Львові – дуже рекомендую до відвідин. Ви не пошкодуєте.