1

Тема: Кондиціонер для білизни він допомагає проти електризування?

Друзі дорого дня, нещодавно шукав кондиціонер для прання, щоб він добре пом’якшував тканини і залишав на одязі приємний аромат. Які варіанти є для такого результату? Яким користуєтесь ви?

2

Re: Кондиціонер для білизни він допомагає проти електризування?

Я надаю перевагу Silan. Він дуже добре пом’якшує тканину і залишає легкий аромат, що тримається, але не надто сильний. Для інтенсивнішого запаху можеш спробувати Tesori d'Oriente. Він надає дуже елегантний та стійкий аромат, що не перебиває інші запахи.

3

Моя рекомендація це Lenor. Він м’яко обробляє тканину, і аромат тримається на одязі довгий час. Якщо хочеш щось ще більш розкішне, спробуй Parfumated Granules Lenor. Вони дають не тільки аромат, а й допомагають тканині залишатися м’якою.

4

xtrance1991 пишет:

Моя рекомендація це Lenor. Він м’яко обробляє тканину, і аромат тримається на одязі довгий час. Якщо хочеш щось ще більш розкішне, спробуй Parfumated Granules Lenor. Вони дають не тільки аромат, а й допомагають тканині залишатися м’якою.

Я зазвичай користуюсь Silan. Це один із тих кондиціонерів, який не просто добре пом’якшує тканину, а й залишає на одязі легкий приємний запах. Він не настільки інтенсивний, щоб бути надто нав'язливим, але при цьому приємно пахне. Якщо шукаєш щось більш розкішне, можна спробувати Tesori d'Oriente. Це парфумований кондиціонер, який створює дуже насичений і елегантний аромат. Для мене він ідеальний, коли потрібно, щоб одяг пахнув довго і стильно.
Ще один важливий момент Tesori d'Oriente має вишукану формулу, яка доглядає за тканинами, не залишаючи на них слідів. Якщо ти хочеш, щоб твій одяг був м’яким, а аромат тримався навіть після кількох прань, цей варіант точно сподобається. Придбати всі ці варіанти можна в цьому маркеті https://maudau.com.ua/category/kondytsi … ia-bilyzny де завжди є хороші пропозиції і швидка доставка.
https://i.gyazo.com/3a8c94358bf38251be80af9713d4c419.png