men пишет:Я також шукала вечірню сукню для важливого заходу і обрала варіант з нейтральним кольором, що дозволяє акцентувати увагу на аксесуарах. Зазвичай такі моделі виглядають більш універсальними і підходять для різних урочистих подій. Ще важливо звернути увагу на зручність тканини шовк чи атлас завжди додають елегантності і добре сидять на фігурі.
Я придбала свою вечірню сукню в магазині Natali Bolgar, елегантність сукні вечірні часто криється в їхній простоті. Чисті лінії, відмінна посадка, якісна тканина іноді цього достатньо, щоб створити незабутній образ. Такі сукні не датуються, вони залишаються в тренді роками. Я вибрала модель, яка поєднує класичний фасон і сучасні деталі.
Сукня прекрасно підкреслює фігуру, але не виглядає надто обтягуючою. Тканина, що я вибрала, шовк, має приємну текстуру і виглядає дорого. Що мене здивувало, так це зручність носіння сукня не сковує рухи, а виглядає елегантно навіть після кількох годин носіння. Покупка була дуже зручною через їхній сайт, а доставка пройшла швидко і без затримок.