Тема: Пошук постачальників бетону — ціни та рекомендації

Доброго дня! Потрібно купити бетон для будівництва гаража, цікавить де краще замовляти, щоб і ціна нормальна, і доставка була зручна. Хтось вже купував бетон з доставкою і може поділитися назвою компанії, де пропонують бетон від М100 до М350 з адекватною ціною (близько 2000–3500 грн/куб)? Напишіть, будь ласка, і які були ваші враження щодо якості та обслуговування.

Re: Пошук постачальників бетону — ціни та рекомендації

Будівельна база PL2T справді здивувала мене своєю організацією та асортиментом. Тут легко знайти все, що потрібно для будівництва: цемент, арматуру, пісок, а особливо бетон, який я купувала для приватного будинку. Якість суміші відмінна – однорідна, пластична, чудово підходить для фундаменту. Ті, хто сумнівається, як обрати бетон, можуть орієнтуватися на його марку і призначення, а консультанти завжди готові дати пораду. Особливо приємно, що бетон ціна співвідноситься з реальною якістю, і ніяких прихованих платежів немає. Доставка швидка, замовлення оформлюється просто, а на складі завжди ввічливий персонал. Я отримала від покупок справжнє задоволення і можу сміливо рекомендувати PL2T всім, хто цінує надійність і комфорт.