edithmason пишет:Вітаю! Маю проблеми зі стопами після тривалого носіння каблуків і через роботу стоячи. Зараз почала помічати біль у гомілковостопі та швидку втому ніг. Хочу замінити звичайне взуття на ортопедичне, але не знаю, з чого почати: на що звертати увагу при виборі, чи є різниця між моделями для дорослих і дітей, і чи реально поєднати лікувальний ефект із сучасним дизайном?
Я завжди страждала від втоми та дискомфорту в ногах після довгого робочого дня, а особливо це відчутно було взимку. В ОРТОС, ось їх офіційний сайт, мені підібрали ортопедичне взуття, яке ідеально підходить під мою ногу, з правильним супінатором і міцною фіксацією. З ним тепер можу багато ходити по місту і не відчувати болю, навіть після кількох годин на ногах. Дуже сподобалося, що зовнішній вигляд взуття стильний і непомітний, ніхто не здогадується, що воно ортопедичне. Консультанти дали корисні поради щодо догляду і підбору розміру, завдяки чому я впевнена, що зробила правильний вибір. Тепер це моє улюблене взуття для роботи та прогулянок, і я помітила, що ноги стали менше втомлюватися, а профілактика плоскостопості реально працює.