Тема: Проточний водонагрівач для кухні
Думаю поставити проточний водонагрівач на кухні — щоб мати гарячу воду незалежно від графіка. Але боюся, що не потягне нормальний натиск. Хтось ставив собі? Поділіться, будь ласка, досвідом.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Проточний водонагрівач для кухні
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Думаю поставити проточний водонагрівач на кухні — щоб мати гарячу воду незалежно від графіка. Але боюся, що не потягне нормальний натиск. Хтось ставив собі? Поділіться, будь ласка, досвідом.
Вітаю! У мене на кухні стоїть проточний водонагрівач уже понад рік — і жодного разу не пошкодував. Монтував його самостійно після замовлення в інтернет-магазині Brauni, де є сучасні ефективні проточні водонагрівачі для кухні від різних брендів. Обрав модель з регулятором температури та потужністю 5,5 кВт — вистачає для миття посуду навіть узимку. Напір не падає, вода прогрівається за секунди. Дуже зручно, коли вимикають централізовану подачу гарячої. Якщо хочеш автономність — рекомендую!
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Проточний водонагрівач для кухні
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc