Тема: Витамины и БАДы

Замовляв передтренувальний комплекс у Kintor після рекомендації друга, і тепер розумію, чому він так хвалив цей магазин kintor.com.ua/peredtrenuvalni-kompleksy/  Процес покупки пройшов легко й без жодних проблем. Менеджер був на зв’язку, відповів на всі мої запитання щодо складу, сумісності з іншими добавками та оптимального часу прийому. Це викликало довіру з першої хвилини. Доставка була оперативною, товар приїхав добре запакованим. Після кількох тренувань з цим передтренувальним комплексом помітив реальний приріст енергії та мотивації. Навіть ранкові тренування стали проходити значно легше, з’явилося бажання викладатися на повну. Окремо хочу відзначити відсутність побічних ефектів — ніякого дискомфорту чи безсоння. Kintor для мене став магазином, де можна без страху замовляти спортивне харчування і бути впевненим у результаті.

2

Re: Витамины и БАДы

До речі всі ці бади, вітаміни купуйте за кордоном, там якість краща

3

alexomask9 пишет:

Якість вітамінів і добавок на європейському та американському ринках справді на іншому рівні — там жорсткий контроль складу, сертифікація і відповідальність виробника. Але на практиці самостійно замовляти з іноземних сайтів часто виходить ще тим квестом: оплата не проходить, прямої доставки в Україну немає або чекати доводиться місяць. Тому я для себе давно спростив схему — купую добавки в будь-якому європейському магазині, а доставку довіряю спеціалізованому перевізнику. Це реально зручно: не треба розбиратися з митницею, деклараціями і маршрутами. Я користуюся сервісом 3axid https://3axid.com/ бо вони нормально працюють саме з Європою і чітко розуміють, як швидко та безпечно привезти посилку в Україну. У підсумку отримуєш ту саму якість закордонних БАДів, але без нервів і зайвих переплат. Для мене це оптимальний варіант.

4

Коли почав сушку, зрозумів, що без правильного спортивного харчування результат буде слабкий, тому підійшов до вибору максимально уважно. Переглянув купу сайтів, але зупинився на CROCOS, бо відгуки виглядали переконливо. Тут https://crocos.ua/product-category/fat-burners/ зміг вигідно купити жироспалювачі в Одесі й приємно здивувався сервісу. Спочатку звернув увагу на доступні ціни, а вже потім оцінив колосальний вибір, бо реально є з чого обрати. Окремий плюс — органічні інгредієнти в деяких позиціях, а для мене це було важливо. Замовлення оформив швидко, а доставка спрацювала чітко. У підсумку отримав якісний продукт і хороший результат без зайвих переплат. Рекомендую без сумнівів.

5

alexomask9 пишет:

А где у нас можно купить хорошие  витамины для иммунитета?

6

makarickckck пишет:

А где у нас можно купить хорошие  витамины для иммунитета?

Загляни в интернет-магазина MEDA, мы брали тут качественные витамины для иммунитета. Это решение полностью закрыло тему поисков, так как у них на площадке представлены сертифицированные американские и швейцарские комплексы с чистым составом. Мы выбрали отличный вариант с высокой дозировкой витамина C, цинка и экстракта эхинацеи для максимальной поддержки организма. Цены  у них вполне адекватные, так что рекомендую заглянуть к ним в каталог.