Тема: Мотоблок

Підкажіть, де можна придбати якісний мотоблок? І яку фірму обрати?

2

Re: Мотоблок

Техника – сердце любого хозяйства. А покупаем мы ее всегда в одном месте – в магазине «Все мотоблоки». Здесь и выбор хороший, и качество проверено. Недавно заказали там мотоблок дтз. К тому же часто бывают акции, можно хорошо сэкономить. Рекомендуем друзьям и знакомым.

Для невеликого городу на дачі або поруч із будинком рекомендую моделі з потужністю 3-4 к.с. Для роботи в полі потрібна характеристика 6-7 к.с.

4

katrinlobod пишет:

Підкажіть, де можна придбати якісний мотоблок? І яку фірму обрати?

Привіт! Я шукала мотоблок собі давно, теж дивилась купу фірм і варіантів — то ціна космічна, то відгуків нормальних нема. В підсумку я купила мотоблок через AGRO.RIA і залишилась реально задоволена: продавці адекватні, всі технічні моменти пояснили, є фото й характеристики, можна одразу уточнити, що і до чого. Після цього ще й причіп для мотоблока тут же https://agro.ria.com/tag-prichip/subtag-for-motoblok/ підхопила — прийшов якісний, як у описі, без сюрпризів, легко причіплюється та тягне те, що треба. Що до фірми, то я не гналась за якимось «брендом» зірковим, а шукала по технічним параметрам, відгукам і стану — і саме такий підхід через платформу спрацював. Якщо хочеш нормальний мотоблок і комплект до нього без «підводних каменів», то там реально можна підібрати і не переплачувати, плюс бачиш, хто що вже купував і як працює техніка на практиці.