Тема: Де перевіряти реєстри ПДВ без плутанини?

Друзі, підкажіть, хто як перевіряє реєстри ПДВ? Стикнулася з тим, що інформація на різних ресурсах подається по-різному, і вже починаю сумніватися, чи все дивлюся правильно. Можливо, є сервіс, де ці дані оновлюються регулярно і не потрібно витрачати пів години на пошук? Буду рада вашим рекомендаціям.

2

Re: Де перевіряти реєстри ПДВ без плутанини?

Як керівник малого бізнесу, я завжди обираю безпечний підхід до партнерства. Саме тому користуюся сервісом перевірки контрагентів, який дозволяє швидко аналізувати дані по ЄДРПОУ. Коли потрібно перевірити податковий статус, мені стають у пригоді реєстри пдв https://edrpou.ubki.ua/ua/blog/register … s-register  адже це гарантія прозорості угод. Я можу переконатися, що компанія дійсно є платником податку і працює легально. Досьє ділової репутації формує чітке уявлення про історію підприємства та його активність. Вся інформація подається систематизовано, що суттєво економить мій робочий час. Мені подобається, що сервіс дозволяє не лише перевіряти, а й стежити за подальшими змінами. Це дає впевненість і допомагає будувати стабільні партнерські відносини.