Тема: Де замовити електротехніку без ризику?

Всім привіт! Потрібно оновити електротовари вдома — розетки, вимикачі, монтажні коробки та інші дрібниці. Не хочу брати «наосліп», бо важлива якість, сертифікати та нормальна доставка. Хто вже купував онлайн і може поділитися чесним досвідом?

Re: Де замовити електротехніку без ризику?

edithmason пишет:

Всім привіт! Потрібно оновити електротовари вдома — розетки, вимикачі, монтажні коробки та інші дрібниці. Не хочу брати «наосліп», бо важлива якість, сертифікати та нормальна доставка. Хто вже купував онлайн і може поділитися чесним досвідом?

Я замовляла електротовари в інтернет-магазині Scneider Electric https://s-electric.com.ua/ і залишилася дуже задоволена. Асортимент тут величезний — від бюджетних розеток і вимикачів до преміум-модульних систем і дизайнерських серій, є монтажні коробки, модульне обладнання та аксесуари для кабелів, навіть зарядні станції для електромобілів. Консультанти допомогли підібрати саме те, що підходить по функціоналу та стилю приміщення, замовлення приїхало швидко, упаковка надійна. Після встановлення видно, що продукція якісна: механізми працюють плавно, матеріали міцні, дизайн сучасний і акуратний, тож магазин реально заслуговує на довіру.