Тема: Який гідравлічний насос ви б рекомендовали?

Доброго дня! Нам необхідно придбати гідравлічні насоси. Які типи насосів ви б рекомендували для систем з високим тиском та великим об'ємом рідини? Чи є особливості в установці та обслуговуванні таких насосів? Буду вдячний за будь-які поради та рекомендації щодо вибору.

2

Re: Який гідравлічний насос ви б рекомендовали?

У нашій компанії ми часто використовуємо шестеренні гідронасоси в системах високого тиску. Вони надійні, прості в обслуговуванні та мають тривалий термін служби. Особливо добре себе зарекомендували насоси з чавунним корпусом, оскільки вони витримують високі навантаження та забезпечують стабільну роботу системи.

3

Вітаю! Хочу додати, що при виборі шестеренних гідронасосів важливо враховувати робочий об'єм та максимальний тиск, який вони можуть забезпечити. Наприклад, деякі моделі мають робочий об'єм до 150 см³/об і витримують тиск до 300 бар. Також зверніть увагу на можливість секційного виконання, що може бути корисним для вашого проекту.

4

Привіт усім! Хочу поділитися своїм досвідом. Коли ми вперше стикнулися з вибором гідравлічних насосів для нашого обладнання, ми обрали шестеренні насоси https://motorimpex.ua/ua/catalog/gidrav … hesterenni  Вони виявилися дуже надійними та ефективними. Особливо сподобалося, що їхній принцип роботи досить простий: дві шестерні мають зчеплення між собою, обертаючись, вони утворюють вакуум, за рахунок чого рідина потрапляє в область всмоктування і поступово переміщається в порожнину нагнітання. Зубами вона виштовхується в нагнітальний трубопровід. Це забезпечує стабільну та безперебійну роботу нашої системи. Тому, якщо ви плануєте використовувати насоси в системах високого тиску, раджу звернути увагу на шестеренні гідронасоси. Вони прості в обслуговуванні та мають тривалий термін служби, що є великим плюсом для будь-якого виробництва.

https://i.postimg.cc/bJRMzT5m/09-01-2025-225226.jpg

Думаю, лучше всего для вам будет купить гидронасос в надежном магазине «BTS-Group». Именно там я обычно заказываю гидравлическое оборудование для нашего предприятия. Товар качественный, работает без проблем. В целом это надёжный интернет-магазин с хорошим ассортиментом насосов и комплектующих.