Тема: Premium-автоцивілка
Ви чули щось про Premium-автоцивілку? Невже таке є? Мені здавалось що вона одна просто ти обираєш собі страхову де купити і все більше різниці там немає.. Поясніть детальніше хто в курсі.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Premium-автоцивілка
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Ви чули щось про Premium-автоцивілку? Невже таке є? Мені здавалось що вона одна просто ти обираєш собі страхову де купити і все більше різниці там немає.. Поясніть детальніше хто в курсі.
Насправді різниця між стандартним полісом і преміальним форматом досить суттєва, хоча на перший погляд здається, що це просто папірець для перевірки. Звичайна автоцивілка покриває лише шкоду, яку ви завдали іншому авто, а «Преміум» - це насамперед про ваш власний комфорт і швидкість вирішення проблем на місці ДТП. Основна фішка в тому, що за невелику доплату ви отримуєте пряме врегулювання, коли ваша страхова платить вам напряму, не чекаючи виплат від компанії винуватця, що зазвичай затягується на місяці.
Такий сервіс включає купу корисних дрібниць, як-от евакуатор, заміна колеса чи підвезення пального, що стає рятівним колом десь посеред траси. Якщо хочете розібратися в технічних деталях і зрозуміти, як працює преміум-сервіс автоцивілки www.obozrevatel.com/ukr/ekonomika-glavnaya/yak-pratsyue-premium-avtotsivilka-z-pokraschenim-zahistom-dlya-vodiya.htm раджу почитати розбір про переваги такого рівня захисту. Це зручно, бо ви купуєте не просто страховку, а спокій і цілодобову підтримку, що особливо актуально для тих, хто часто за кермом і не хоче витрачати час на юридичну тяганину.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Premium-автоцивілка
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc