Я довго не наважувалась довірити важливі документи якійсь логістичній компанії, бо мала негативний досвід у минулому, але коли виникла потреба терміново відправити контракт за кордон, почала шукати перевірений варіант і натрапила на GlobalPost службу доставки https://globalpost.ua/documents-delivery/ і чесно кажучи, це було найкраще рішення. Дуже сподобалось, що компанія працює з такими міжнародними службами як DHL, FedEx, UPS та DPD, тому не було сумнівів у надійності доставки. Мені організували пікап прямо з офісу, що суттєво зекономило час, і вже за кілька днів документи були у отримувача. Особливо цінно, що є повний трекінг, я постійно бачила, де знаходиться відправлення і не хвилювалась. Також приємно, що доступне страхування, тому навіть важливі папери відправляєш спокійніше. Тепер точно знаю, що не варто ризикувати і обирати випадкові сервіси, коли є такі професійні компанії. Якщо потрібна міжнародна доставка документів швидко і без зайвого стресу, GlobalPost реально виправдовує довіру.