Тема: Досвід ін’єкцій ботоксу у Львові — поради щодо вибору клініки

Дівчата, підкажіть, будь ласка, хто вже робив ботокс у Львові — куди краще звернутися? Хочу освіжити обличчя, але трохи переживаю за результат, щоб не було «маски». Цікавлять перевірені місця і нормальні спеціалісти, які не переборщують. І ще питання по цінах — який зараз середній діапазон за зону? Буду вдячна за реальні відгуки, бо в інтернеті інформації багато, але хочеться почути живі поради.

2

Re: Досвід ін’єкцій ботоксу у Львові — поради щодо вибору клініки

Я довго вагалась щодо інʼєкцій краси, але після рекомендації подруги записалась у Жанві і жодного разу не пошкодувала. Дуже сподобалось ставлення косметолога – все пояснили доступно, без навʼязування, з турботою. Процедура ботоксу пройшла швидко і практично безболісно, а результат почав проявлятись вже за кілька днів. Шкіра стала виглядати більш гладкою, зморшки значно розгладились, і загалом обличчя виглядає свіжішим. Приємно здивувало, що ботокс ціна у Львові тут цілком адекватна, особливо враховуючи якість сервісу. Атмосфера в клініці дуже комфортна, все стерильно і сучасно. Тепер рекомендую всім знайомим, хто хоче виглядати доглянуто без кардинальних змін.