Тема: Садові крісла

Де зараз можна нормально замовити садові меблі для дачі, щоб вони були і красиві, і витримували дощ та сонце? Я переглянула кілька магазинів, але всюди або занадто дорого, або виглядає не дуже надійно. Хочеться щось сучасне для тераси: крісла, столик і невеликий диванчик. Можливо, хтось вже замовляв онлайн і може порадити перевірені варіанти з доставкою по Україні або Європі?

2

Re: Садові крісла

Я теж довго шукала нормальні варіанти для своєї тераси і в результаті зупинилася на спеціалізованих інтернет-магазинах, бо там є більший вибір і зрозуміла якість матеріалів. Можу порадити звернути увагу на сайт VillaGrazia — там досить стильні рішення для саду, особливо якщо потрібен сучасний дизайн і довговічність. Там можна знайти різні варіанти під будь-який стиль — від мінімалізму до більш класичних форм. Я для себе дивилась ротангові моделі, вони добре переносять вологу і не вигорають. Якщо коротко, то саме там я б радила глянути садові крісла в інтернет магазині ВіллаГрація — вибір реально великий і можна підібрати комплект під терасу без зайвих переплат.