Тема: Що подарувати мамі на свято

Хочу зробити мамі приємний сюрприз і подарувати якісні парфуми. Мама любить квіткові та пудрові аромати. Може, краще взяти набір, щоб вона сама вибрала улюблений? Де ви замовляєте парфумерію на подарунок з гарною стійкістю?

2

Re: Що подарувати мамі на свято

Для мами набір буде ідеальним варіантом, вона зможе кожен день вибирати новий настрій. Я своїй мамі теж такий купувала, вона була в захваті від якості. Взагалі для подарунка те що треба , замвоялю завжди тут  бо впевнена в ароматі на всі сто. У них дуже ніжні квіткові композиції, які звучать натурально і не душать. Стійкість у парфумів чудова, мама каже, що пахне навіть після душу. Пакування дуже акуратне, виглядає як дорогий презент. Менеджер допоміг мені скласти набір саме з тих нот, які мама любить. Відправили дуже швидко, якраз встигла до свята. Рекомендую цей магазин усім, хто шукає якість за розумні гроші.

Mavi Step — професійна лабораторія з реставрації та догляду за виробами зі шкіри, замші й текстилю. Особливістю сервісу є індивідуальний підбір кольору серед понад 2050 відтінків. Це дозволяє ефективно відновлювати салони авто, меблі, взуття та аксесуари.

3

Re: Що подарувати мамі на свято

Подаруй їй картину, я дарував своїй вона була в захваті, ось тут брав https://polotno.com.ua/?collection=dlya-mamy