Тема: Чи потрібен вібростіл для виробництва блоків і кілець?
Думаю почати робити ФБС, лего‑блоки і колодязні кільця, але не впевнений, чи обов’язково потрібен вібростіл. Хтось може пояснити, наскільки це важливо?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Обсуждение работы форума. → Чи потрібен вібростіл для виробництва блоків і кілець?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Думаю почати робити ФБС, лего‑блоки і колодязні кільця, але не впевнений, чи обов’язково потрібен вібростіл. Хтось може пояснити, наскільки це важливо?
Я спочатку теж думав, що можна обійтись без вібростолу. Але швидко переконався, що це помилка. На старті я робив кільця просто заливанням бетону у форму, без вібрації. Виглядало нормально, але якість була слабка - повітряні пустоти, нерівні стінки, крихкість. Коли купив вібростіл і почав ущільнювати бетон під час заливки - результат кардинально змінився. Дивився варіанти вібростолів тут https://4build.biz/formy-dlya-zhbi/vibrostoly/. Вже після першої партії зрозумів: вібростіл - це не додаткова річ, а фактично серце нормального виробництва. Без нього якісних ЖБІ виробів не зробиш.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Обсуждение работы форума. → Чи потрібен вібростіл для виробництва блоків і кілець?
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc