Тема: Як знайти хорошого хірурга у Красилові?
У мене виявили невелику пахову грижу, яка поки що не дуже болить, але лікар каже, що краще оперувати. Не знаю, де шукати хірурга поряд і на що звертати увагу.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Обсуждение работы форума. → Як знайти хорошого хірурга у Красилові?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
У мене виявили невелику пахову грижу, яка поки що не дуже болить, але лікар каже, що краще оперувати. Не знаю, де шукати хірурга поряд і на що звертати увагу.
Я теж шукав, куди звернутися після діагнозу пахової грижі. Довго читали відгуки з сім'єю, радились з сімейними лікарями і вирішили записатися на консультацію до хірурга в медичному центрі Агапіт. Там не тільки з уважністю вислухали, а й детально пояснили варіанти лікування, від малоінвазивних підходів до класичної герніопластики. Після консультації стало набагато зрозуміліше, що саме підходить у моїй ситуації, і я почувався значно впевненіше перед операцією. Якщо ще не визначилися з місцем, подивіться цю сторінку, там є можливість записатися https://agapit.in.ua/compartments/for-a … g-zagalnii
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Обсуждение работы форума. → Як знайти хорошого хірурга у Красилові?
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc