1

Тема: Поговорим о выборе верхней одежды

Привет, всем. Кто уже одевает куртку? Похолодало так резко, я ношу постоянно. А вот на зиму на сильные морозы даже не знаю, что одевать. Какие вы носите бренды и довольны ими?

2

Re: Поговорим о выборе верхней одежды

Мне нужна куртка тоже. Пока не знаю даже в какую сторону смотреть. Цены космос... а в качестве не уверен.

3

Да, похолодание чувствуется, и куртки становятся обязательными. Я слышал много положительных отзывов о BRAGGART — они предлагают теплые и стильные куртки мужские , которые хорошо подходят для зимы. У них большой выбор моделей, так что можно найти что-то под любой стиль и предпочтения. Многие отмечают, что куртки очень комфортные и хорошо сохраняют тепло даже в самые холодные дни. А вы уже смотрели их ассортимент?

4

Привіт! Уже теж витягнула куртку, бо погода справді змінилася. На зиму раджу звернути увагу на такі бренди, як Columbia, The North Face чи Helly Hansen – вони добре тримають тепло навіть у сильний мороз. Якщо шукаєте щось більш доступне, подивіться на Sinsay чи Decathlon – теж є якісні варіанти. Головне, обирайте куртку з утеплювачем і водонепроникною тканиною. Бережіть себе!

5 (08.04.2026 09:09:42 отредактировано Oscar82oscar82)

milana пишет:

Привет, всем. Кто уже одевает куртку? Похолодало так резко, я ношу постоянно. А вот на зиму на сильные морозы даже не знаю, что одевать. Какие вы носите бренды и довольны ими?

Та ж сама історія похолодало різко, і одразу починаєш думати не тільки про куртку, а й про те, з чим її нормально поєднувати. Бо можна взяти теплий верх, але якщо інші речі не підходять, то комфорту все одно мало. Я от якраз нещодавно шукав щось більш універсальне і натрапив на сайт з одяг для жінок. Вирішив не довго думати і спробував  джинси купити . І, чесно, це була дуже вдала покупка джинси сіли як треба, зручні, виглядають сучасно і добре заходять під будь-який верхній одяг. Тепер розумію, що коли база гардеробу підібрана нормально, то і з куртками значно легше, бо вже є з чим комбінувати.