Тема: Стоматологія

Хочу поділитися своїм досвідом носіння елайнерів у www.megadental.lviv.ua/poslugy/ortodontiya-vypravlennya-prykusu/elajnery Для тих, хто тільки замислюється про вирівнювання зубів, можу дати кілька порад: обирайте клініку з сучасними технологіями, як MegaDental – тут роблять точне 3D-сканування та цифрове моделювання усмішки. Лікарі підберуть оптимальний план лікування, виготовлять капи, які ідеально сидять, і нададуть чіткі рекомендації щодо носіння. Власне носіння елайнерів зовсім не складне: вони прозорі, зручні і майже непомітні, а зуби поступово вирівнюються без болю і сильного дискомфорту. Дуже важливо дотримуватися графіку носіння, чистити капи і стежити за гігієною. У МегаДентал уважно контролюють прогрес, дають рекомендації і мотивують дотримуватися всіх правил. Результат вартий кожного дня – рівні зуби, гарна посмішка і впевненість у собі.

2

Re: Стоматологія

А якщо ви мешкаєте в Луцьку, є чудовий варіант. Можу порекомендувати стоматологію «Збереження зубів». Там надають якісне лікування карієсу, пломбування та реставрацію зубів із використанням сучасних матеріалів. У клініці є окремий стерилізаційний кабінет, тому безпека гарантована. Рекомендую зайти на сайт https://savetooth.com.ua/, де детально описані всі їхні послуги. Також там проводять лікування зубів під мікроскопом, що дозволяє зберегти більше здорових тканин і забезпечує безболісну допомогу. Це найкраще місце, раджу.

Re: Стоматологія

Після старої пломби один із зубів почав помітно відрізнятися від сусідніх, та й сама конструкція вже виглядала не дуже надійно. На консультації в KIRALEX Dental Clinic мені запропонували розглянути цирконієву коронку, оскільки в моєму випадку хотілося отримати міцний і водночас природний результат. Я спеціально порівнювала цирконієві коронки ціна Київ, бо в різних клініках вартість суттєво відрізняється. Тут спочатку оцінили стан зуба, пояснили всі етапи та вже після цього назвали остаточну суму. Коронку встановили акуратно, відтінок підібрали під сусідні зуби, тому в усмішці вона практично непомітна. Зараз зуб нормально виконує свою функцію, і я задоволена, що не стала просто міняти одну стару пломбу на іншу.