Тема: 3.2 черга у Вінницькій області - де знайти інфу про відключення?

Підкажіть нормальний ресурс по нашій області. Моя черга 3.2, але куди не гляну, всюди різна інформація. Вчора сидів чекав відключення, а світло так і не пропало. Сьогодні знову незрозуміло що по годинах. Де ви дивитесь актуальні дані, щоб без цих постійних сюрпризів обходитись? Бо вже реально дістало планувати день навмання.

2

Re: 3.2 черга у Вінницькій області - де знайти інфу про відключення?

Я завжди спочатку відкриваю офіційний сайт нашого обленерго. Там вбиваю свій код і бачу базову картину на день. Але проблема в тому, що графіки постійно змінюються від навантаження мережі. Тому паралельно тримаю відкритим їхній офіційний телеграм канал. Там найшвидше пишуть про всякі аварійні чи термінові зміни. Для нашої черги взагалі бувають такі дні, коли світло є майже постійно, а вимкнення зовсім короткі. Тож доводиться комбінувати ці два варіанти, щоб точно знати ситуацію.

3

З телеграмом згоден, там інфа з'являється моментально. Тільки от гортати ті повідомлення і вишукувати свої години буває дуже незручно. Мені набагато більше подобається візуальний формат з готовими табличками, де зеленим та червоним кольорами все чітко розмальовано. Пробував користуватись різними агрегаторами типу безсвітла чи світло лайв, бо там все гарно оформлено. Заходиш і відразу бачиш зручні позначки по годинах на весь день. Тільки вони часто відчутно відстають від реальності. Бувало таке, що сайт показує тривале відключення, а по факту ми спокійно сидимо зі світлом. Тому й шукаю якийсь один максимально точний портал.

4 (16.04.2026 12:52:12 отредактировано 26081988)

Розумію ці проблеми з розбіжностями в годинах. Якраз для нашої підгрупи раджу орієнтуватись на локальні інформаційні сайти, які швидко тягнуть дані з обленерго і відразу формують зрозумілі таблиці.
Так набагато простіше планувати свій день. Особисто я читаю портал vinnitsa.org.ua де зібраний точний графік відключення світла вінниця 3.2 щоб не плутатись у повідомленнях. Тобі не доведеться постійно стрибати між месенджерами та сайтом енергетиків.
Там зібрано все в одному місці, є чіткі години без зайвого тексту.
Рекомендую просто додати сторінку в закладки та оновлювати перед виходом з дому. Це найкращий вихід, щоб не залежати від агрегаторів, які часто зависають.
https://i.postimg.cc/sfMN2Gh9/image.png