Тема: Cum pot verifica istoricul unei mașini din SUA înainte să o cumpăr

Mă uit după un Ford din America, dar mă stresează enorm gândul că pozele de pe licitație pot ascunde probleme structurale grave. Nu știu cum să aflu dacă mașina a fost inundată sau dacă kilometrajul este cel real, mai ales că titlurile de proprietate americane sunt destul de greu de descifrat fără ajutor specializat. Mi-e teamă să nu dau banii pe un vehicul care a suferit daune majore la sistemele de siguranță sau la baterie.

2

Re: Cum pot verifica istoricul unei mașini din SUA înainte să o cumpăr

Am trecut prin asta când am luat un Jeep lovit în spate. Am verificat tot istoricul de service și pozele de la asigurări, așa că am știut exact ce piese trebuie înlocuite. Mașina merge brici acum, iar costurile au fost sub piață.

3

Apreciez mult răspunsul tău legat de experiența cu mașina americană, m-ai convins că se pot găsi exemplare foarte bune dacă știi unde să cauți. Spune-mi te rog, ca să evit loturile dubioase și să primesc un raport tehnic complet cu toate pozele de la fața locului, unde îmi recomanzi să apelez pentru o colaborare serioasă și transparentă în Moldova?

4

Ideea principală este să alegi o companie care are acces direct la bazele de date americane și inspectori care pot evalua daunele corect. Aceștia se ocupă de verificarea seriei de șasiu prin sisteme precum Carfax sau Autocheck, oferindu-ți certitudinea că automobilul nu are vicii ascunse. Procesul de import pentru Mașini din SUA https://bex-auto.md/ro/avto-iz-ssha este gândit să elimine orice risc, deoarece specialiștii analizează riguros fiecare lot înainte de a plasa oferta la licitație. Ei gestionează transportul maritim și toate formalitățile de vămuire, deci tu doar aștepți livrarea vehiculului verificat. Este mult mai sigur așa, deoarece ai o prognoză clară a cheltuielilor de reparație și a taxelor finale, fără să te trezești cu datorii suplimentare sau cu un automobil neconform.

https://bex-auto.md/storage/cars/394eda8755f2fc79f76e20d6fb2b56b5.jpeg.webp