Тема: Безпечний сон
Привіт усім! Зараз заморочився темою «здорового сну». Хочеться щось оновити — можливо, подушки чи текстиль. Але щоб це було справді безпечно і без зайвої хімії. Де ви купуєте подібне?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Безпечний сон
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Привіт усім! Зараз заморочився темою «здорового сну». Хочеться щось оновити — можливо, подушки чи текстиль. Але щоб це було справді безпечно і без зайвої хімії. Де ви купуєте подібне?
Вітаю! Класно, що ви про це задумались — якість сну сильно впливає на все життя. Я теж переглянув свої звички й вирішив почати з малого — з подушки. Раджу купити гіпоалергенну подушку , яка справді дихає й не накопичує пил. В інтернет-магазині Sontex знайшов багато варіантів, які пройшли перевірку на токсичність і не мають агресивних барвників чи формальдегідів. Сон став якіснішим, зранку легше вставати, немає важкості в голові.
У меня синтепоновая подушка и спать на ней очень даже комфортно. Более того, такие купить подушки https://murnelle.com.ua/podushky/ в интернете можно сейчас очень даже недорого, по этому мне кажется, что Вы не сможете найти вариант лучше этого. Тут выбор хороший, по этому Вы не прогадаете.
Я недавно теж замислювалась про безпечний сон і вирішила змінити подушку та постільну білизну на щось екологічне. Тут знайшла непоганий варіант https://ideia.ua/dlya-snu-28206/c28206. Є і гіпоалергенні подушки, і натуральні тканини для сну. Мені сподобалось, що можна одразу підібрати комплект, який не шкодить шкірі і дихає.
Згоден з авторами вище, що наповнювач подушки - це головне. Але не забувайте про чохли та постіль, бо це те, що безпосередньо торкається вашого обличчя 8 годин поспіль. Якщо шукаєте саме натуральність і щоб без хімозних запахів, зазирніть на Le Room. Я там брав постіль з преміального ранфорсу та подушки, якість тканини дуже висока, вона не парить і витримує десятки прань без втрати м'якості. Коли все з натуральних матеріалів, дихається вночі реально легше.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Безпечний сон
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc