Тема: Где выгодно купить солнечные панели и комплектующие онлайн?

Здравствуйте! Заинтересован в покупке солнечных панелей и комплектующих через интернет. Главное — надёжность магазина, наличие гарантий и удобная доставка. Буду признателен за советы, ссылки и личный опыт.

Re: Где выгодно купить солнечные панели и комплектующие онлайн?

Довго вагався, чи потрібна мені сонячна електростанція, але консультація від Prel переконала мене остаточно. Працюють на сайті професіонали, все розжували доступно, розрахували вигоду, окупність та можливості збільшення потужності. Уже другий місяць отримую електроенергію і майже не думаю про рахунки. Якість обладнання перевищила очікування.

3

В Україні зараз вже є багато нормальних інтернет-магазинів і компаній, де можна безпечно купити сонячні панелі, інвертори та комплектуючі з гарантією і доставкою.

4

Можна уточнити в компанії Солар Сервіс - це компанія з встановлення сонячних електростанцій  . Там зазвичай можна отримати консультацію щодо підбору обладнання, розрахунку вартості та варіантів реалізації проєкту під ключ, щоб це було максимально комфортно для кожного клієнта.

5

Колеги, а в яку ціну зараз обійдеться сонячна електростанція на 15 кВт ? Хоч приблизно можете зорієнтувати?

6

lolo4ka пишет:

Колеги, а в яку ціну зараз обійдеться сонячна електростанція на 15 кВт ? Хоч приблизно можете зорієнтувати?

Якщо по місту Київ моніторити варіанти, то я б вам радив за консультацією звернутись до спеціалістів компанії Power Solutions . Вони займаються встановленням сес і для вас підберуть оптимальний за вартістю варіант. сес 15 кВт https://www.powersol.com.ua/uk/ses/ses- … ekonomiyu/ є досить популярним варіантом. Його і бізнес обирає, і побутовий споживач

7

Встановив сонячні панелі два роки тому — спочатку просто для зниження витрат на електрику. Але коли побачив, що станція генерує більше ніж споживаємо, захотів розібратися з продажем надлишків. Виявилось, що технічно все готово, але юридично — ні. Потрібен договір з постачальником, правильний облік, погодження з оператором мережі. Самостійно розібрався б довго. Звернувся до https://www.electrosystem.in.ua/zelenyj-taryf/ вони спочатку перевірили готовність моєї установки, потім підготували пакет документів і виготовили однолінійну схему. Весь процес зайняв значно менше часу, ніж я очікував. Тепер станція не просто економить, а приносить реальний дохід. Якщо маєте панелі і ще не оформили тариф — варто серйозно задуматись.