Тема: Велосипед для початківців
Хочу нарешті купити свій перший велосипед, але абсолютно не розуміюся на різновидах. Хочеться щось просте, надійне й без зайвих складнощів, бо досвіду поки немає. Який велосипед краще підійде для початку?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Велосипед для початківців
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Хочу нарешті купити свій перший велосипед, але абсолютно не розуміюся на різновидах. Хочеться щось просте, надійне й без зайвих складнощів, бо досвіду поки немає. Який велосипед краще підійде для початку?
Для першого велосипеда головне — комфорт та простота. Легша алюмінієва рама допоможе швидше звикнути до керування, а базова трансмісія на 7–9 швидкостей не вимагатиме складного обслуговування. У SHATUN є моделі, які добре підходять новачкам, бо мають зручну геометрію й адекватні комплектуючі для навчання. Із досвіду можу сказати, що правильна посадка важить більше ніж бренд чи кількість швидкостей — від цього залежить, буде катання в задоволення чи ні. Якщо хочеш придивитися перевірені варіанти, то високоякісні сертифіковані велосипеди та електровелосипеди з доставкою по Україні: https://shatun.in.ua/ua/ — там можна знайти моделі саме для старту. Початківцю важливо відразу відчути, що велосипед слухається без зусиль.
Если вы новичок в велоспорте, тогда советую вам купить велосипеды leon в Одессе в магазине Велодрайв. Это будет самый оптимальный вариант. Я и сама катаюсь именно на таком, и пока все устраивает. Этот магазин мне знакомая посоветовала и теперь я только туда обращаюсь , если нужно купить что-то для велосипеда .Цены там вполне разумные на все товары.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Заявки на ремонт → Велосипед для початківців
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc