Тема: Яку крапельну стрічку вибрати для картоплі та помідорів?
Хочу вперше спробувати крапельний полив. Не можу розібратися: брати стрічку з кроком 10, 20 чи 30 см? Що краще поливає землю під кущами?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Обсуждение работы форума. → Яку крапельну стрічку вибрати для картоплі та помідорів?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Хочу вперше спробувати крапельний полив. Не можу розібратися: брати стрічку з кроком 10, 20 чи 30 см? Що краще поливає землю під кущами?
Для помідорів та картоплі ідеально підходить крок 20 або 30 см. Я купував бухту на https://skvagina.com.ua/kapelnaya-lenta/. У них хороша щільність, стрічка не розтягується на сонці. Для піщаного ґрунту краще брати крок частіше, щоб волога розходилася рівномірно.
А це дорого? І де таке купувати?
Доброго здоров'я! Вирішили з дружиною закласти невеликий молодий садок та плантацію лохини. Розуміємо, що без якісного поливу рослини просто не виживуть. Шукаємо гуртові або просто вигідні ціни, бо метраж виходить чималий. На форумах пишуть, що найкраще підійде крапельна стрічка від виробника , бо так можна уникнути переплат посередникам. Хтось знає, чи є сенс брати сліпу трубку для дерев, чи краще використовувати звичайну стрічку з емітерами?
Ми для свого городу купували все необхідне в інтернет-магазині «Автополив» — у них чудовий вибір крапельних стрічок різної товщини та з різним кроком емітерів. Нам менеджери безкоштовно допомогли все розрахувати та підібрати правильний вилив води під наш ґрунт, щоб земля просочувалася рівномірно. Дуже рекомендую заглянути до них, система автополиву — це найкраще, що можна придумати для дачі!
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Обсуждение работы форума. → Яку крапельну стрічку вибрати для картоплі та помідорів?
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc