1

Тема: Anti-Aging догляд

Порадьте дієву антивікову сироватку, яка б добре працювала з кольором обличчя та зволоженням. Моя шкіра останнім часом стала дуже сухою та втратила сяйво. Чула багато позитивного про Image Skincare, але не знаю, чи варто пробувати їхній вітамін С. Хто користувався, поділіться своїми враженнями!

2

Re: Anti-Aging догляд

Ви потрапили прямо в ціль, бо цей бренд — справжній топ у світі професійної косметики. Я на собі перевірила, як працює їхня Anti-age сироватка з вітаміном C Image Skincare Hydrating Anti-Aging Serum https://profistyle.in.ua/ua/product/ant … ims0005-ua , і тепер не уявляю без неї свого ранку. Купую її завжди на сайті Profistyle, бо там чудовий сервіс і швидка доставка. Вона пахне цитрусовими і миттєво робить обличчя свіжим та яскравим. В інтернет-магазині Profistyle представлена тільки оригінальна продукція, тому за результат можна не хвилюватися. Після цієї сироватки шкіра стає максимально зволоженою та наповненою, зникає відчуття стягнутості та тьмяний відтінок. Це ідеальний коктейль для шкіри, що потребує енергії та омолодження.