1

Тема: Кузьма Скрябін

Сьогодні слухала старі альбоми Скрябіна і знову замислилася над тим, якою видатною людиною він був. Хочеться десь почитати щось змістовне про його шлях, творчість та якісь маловідомі факти з життя Андрія Кузьменка. Можливо, хтось знає хорошу статтю, де біографія подана цікаво та з повагою до пам'яті артиста?

2

Re: Кузьма Скрябін

Кузьма — це справжня легенда, його пісні досі актуальні і пробирають до мурах, бо в них було багато правди. Я теж часто повертаюся до його творчості, коли хочеться чогось щирого. Нещодавно я натрапила на порталі UANOW.media на дуже глибокий матеріал про Кузьму Скрябіна https://uanow.media/lyudy/kuzma-skryabi … -skryabin/  . Знаєте, на UANOW.media підготували не просто суху довідку, а справжню історію його становлення як особистості та музиканта. Мені було цікаво згадати його перші кроки на сцені та почитати про те, як створювалися головні хіти гурту. Це дуже світла стаття, яка допомагає ще раз усвідомити, наскільки велику спадщину він нам залишив. Якщо ви любите його музику так само як і я, то цей текст вам точно відгукнеться.