Тема: Де у Києві допомагають із похованням домашніх тварин?

Сьогодні вранці помер собака, прожив зі мною десять років. Зараз у такому стані, що не можу нічого адекватно шукати. Підкажіть, куди звернутися у Києві, щоб допомогли з похованням чи кремацією без зайвих проблем? Хочеться, щоб приїхали, забрали і все організували по-людськи. Буду вдячний за контакти перевірених служб, бо самотужки це зараз не потягну.

2

Re: Де у Києві допомагають із похованням домашніх тварин?

Співчуваю твоїй втраті. У Києві з офіційними кладовищами для тварин зараз туго, тому більшість обирає кремацію. Це найпростіший варіант без зайвої бюрократії. Зазвичай служби приїжджають самі протягом пари годин після виклику.
Тобі треба вирішити, чи хочеш ти забирати прах в урні. Якщо так, то замовляй індивідуальну процедуру. Якщо ні, то загальну, це дешевше. Головне, що вони забирають тварину прямо з дому або з ветклініки.

3

Дякую за роз'яснення. Я точно хочу індивідуальну, щоб потім прах розвіяти у нашому улюбленому місці за містом. Тільки переживаю, щоб не обманули і реально віддали прах мого пса. Чув, що деякі роблять відео звіти процесу для підтвердження. Ти коли звертався, тобі давали якісь докази? І як по цінах зараз, на яку суму орієнтуватися для великої собаки? Також цікавить, чи працюють вони вночі, бо не хочеться чекати до ранку в такому пригніченому стані.

4

Щодо чесності, то зараз усі нормальні сервіси роблять відеозвіт, це стандарт. Нам дуже допомогла ритуальна служба Pet Ritual, у них усе налагоджено чітко. Коли потрібна кремація тварин у Києві https://petritual.kiev.ua/ua/krematsiia-tvaryn краще звертатися до перевірених хлопців.
Вони працюють цілодобово і приїжджають оперативно в будь-який район. По ціні за велику собаку вийде десь від чотирьох тисяч, залежить від ваги. Раджу одразу уточнювати, чи входить урна і доставка праху назад у вартість. Вони самі забирають тварину і потім привозять урну прямо додому.
Мені сподобалося, що спілкуються спокійно, без зайвого тиску. Головне, що є повний супровід від дзвінка до отримання праху, тож тобі не доведеться самому нічого шукати.
https://i.postimg.cc/rswTc5YT/image.png