1

Тема: Як упіймати щуку восени

Усім привіт! Останнім часом зовсім не щастить із риболовлею на хижака. Не бачив нормального клювання. Підкажіть, може, я щось роблю не так з проводкою чи місця обираю неправильні? Буду дуже вдячний за будь-які поради від досвідчених спінінгістів.

2

Re: Як упіймати щуку восени

Осіння риболовля — це завжди лотерея, але шанси можна значно підвищити, якщо знати звички хижака в холодній воді. Я раніше теж повертався з порожніми руками, поки не почав звертати увагу на глибину та рельєф дна. Зараз риба спускається нижче, тому шукайте ями та бровки. Дуже допомагає зміна темпу проводки, іноді довга пауза творить справжні дива. Нещодавно якраз вивчав професійний журнал FishDream, там розписано все до дрібниць про поведінку великої риби. Саме завдяки їхнім порадам я зрозумів, як поводиться трофейна щука https://fishdream.com.ua/yak-upijmaty-trofejnu-shhuku/  та як її впіймати на складних водоймах. Раджу вам заглянути на FishDream і вивчити цей гайд. Там пояснюють, як погода впливає на активність та які приманки стають пріоритетними. Головне — не зациклюватися на одній точці.