Тема: Питання по AdBlue: глушити чи лагодити? Порадьте сервіс в Одесі

Зіткнувся з тим, що замерзла сечовина, і тепер машина в аварійному режимі. Майстер на одному СТО каже міняти бак, а знайомі радять просто відключити систему і забути. Я от вагаюся, чи не буде потім проблем на техогляді або з двигуном. Може хто порадить перевірених людей в Одесі, які можуть глянути і сказати по факту, що краще зробити?

Re: Питання по AdBlue: глушити чи лагодити? Порадьте сервіс в Одесі

У мене машина ще відносно свіжа, тому дуже не хотілося лізти в заводську прошивку. Пробував чистити форсунку сечовини, міняв саму рідину на більш дорогу європейську, але воно все одно через раз видавало "No Start в 300 км". Це так тисне на мізки, коли знаєш, що можеш просто не завестися зранку. Врешті під тиском обставин погодився на відключення AdBlue в Одесі www.region-autoservice.com/proshyvka-avto-odesa/vidkliuchennia-adblue-odesa хоча досі маю сумніви щодо екології. Зробили ніби непогано, чек більше не горить. Помітив, що двигун став працювати трохи інакше за звуком, ніби став грубшим, але потужність не впала. Чи порадив би я це кожному? Не знаю, процедура специфічна і вимагає втручання в електроніку, тому тут кожен сам собі вирішує. Я просто обрав найменше зло з усіх варіантів.