1

Тема: Агентство реклами Google

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто мав справу з невеликими агентствами по Google рекламі? Чомусь помітила, що великі компанії часто відповідають дуже шаблонно, а маленькі студії спілкуються більш уважно і по-людськи. Але водночас є хвилювання, чи вистачить їм досвіду та ресурсів для нормальної роботи. Хотілося б знайти команду, яка не просто запускає рекламу, а реально вникає в бізнес. Можливо, є якісь ознаки, за якими можна зрозуміти, що агентство адекватне і працює на результат, а не “для галочки”?

2

Re: Агентство реклами Google

Коли я відкривала свій маленький магазин, то спочатку недооцінювала силу інтернету та думала, що вистачить сарафанного радіо. Але зараз часи зовсім інші, і люди перед покупкою майже завжди шукають інформацію в Google або соціальних мережах. Якщо бізнесу немає онлайн, клієнт просто піде до конкурентів, яких легко знайти за кілька секунд. Після того як я почала розвивати сторінки та сайт, кількість звернень стала набагато більшою, а продажі поступово виросли. Дуже важливо мати правильне SEO та рекламу, бо просто створити сайт недостатньо — його ще повинні бачити потенційні клієнти. Мені порадили агентство реклами Google WebNewton https://webnewton.com  і я залишилась задоволена їхньою роботою. Команда допомогла налаштувати метарекламу, покращити видимість у пошуку та пояснила багато важливих моментів простими словами. Приємно, коли спеціалісти не обіцяють магію за день, а реально працюють над результатом і розвитком бізнесу. Завдяки онлайн-просуванню про мій магазин почали дізнаватися люди навіть з інших міст. Тепер я впевнена, що сучасний бізнес без інтернету просто втрачає величезну кількість можливостей та клієнтів.