Тема: Футболки Death

вже досить довго шукаю, де можна купити футболки гурту Death саме хорошої якості, не мас-маркет варіанти. Цікавить більш офіційний мерч або хоча б перевірені магазини, які доставляють в Україну без проблем. Можливо, хтось мав досвід замовлення з закордонних сайтів? Також цікаво, чи є різниця в якості між різними виробниками мерчу. Буду вдячний за будь-які поради, бо хочеться взяти річ, яка прослужить довго і виглядатиме нормально.

2

Re: Футболки Death

Я фанатка важкої музики вже багато років і Death для мене — це справжня класика, яку хочеться носити з собою щодня. Дуже сподобалося, що можна знайти футболки Death з їхніми легендарними дизайнами, які виглядають не як звичайний мерч, а як щось унікальне. Шукала магазин, де є великий вибір рок-одягу, і була приємно вражена асортиментом: тут і майки, і толстовки, і навіть плакати для кімнати. Ціни реально доступні, що для мене було важливо, бо люблю часто оновлювати свій гардероб. Замовила ще сумку та кепку — все виглядає якісно і стильно. Окремо хочу відзначити швидку доставку по Україні, все прийшло дуже оперативно. Тепер це мій улюблений магазин для рок-стилю.