Тема: Оформление визы
Ребят, подскажите, какие сейчас компании решают вопрос по оформлению визы более быстро?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Форум сейчас работает в тестовом режиме. Темы могут быть удалены или переименованы в процессе оптимизации. Спасибо всем за внимание и помощь форуму.
SERVICE CORE FORUM → Ремонт видеокарт → Оформление визы
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Ребят, подскажите, какие сейчас компании решают вопрос по оформлению визы более быстро?
Я живу в Україні по посвідці на проживання, але маю іноземне громадянство. Нещодавно виникла потреба оформити шенгенську візу для поїздки до Італії по роботі. Якщо чесно, спочатку хотіла робити все сама, але після кількох годин читання форумів зрозуміла, що тільки більше нервуюсь. Шенгенська віза для українців та іноземців в Україні https://visaes.com.ua/ саме потрібна. Тому звернулася до Visaes. Дуже сподобалося, що тут реально знають усі нюанси саме для нерезидентів України. Мені допомогли з документами, уважно перевірили всі дані та підказали, як краще оформити підтвердження проживання й роботи. Усе пройшло набагато легше, ніж я очікувала. Не було відчуття, що тебе просто “ведуть по шаблону” — навпаки, підхід був дуже уважний до моєї ситуації. У результаті візу відкрили вчасно, і відрядження не довелося переносити. Тепер уже сміливо рекомендую їх знайомим іноземцям, які живуть в Україні.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
SERVICE CORE FORUM → Ремонт видеокарт → Оформление визы
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc