1

Тема: Інформаційні портали

Мені для робочого проекту потрібно зробити аналіз місцевих медіа. Підкажіть, які великі інформаційні портали у нас взагалі існують і чим вони відрізняються? Хочеться знайти зручний сайт, де поєднуються і новини, і корисні довідкові матеріали для щоденного використання. Наперед щиро дякую за відповіді!

2

Re: Інформаційні портали

Насправді у нас є кілька місцевих ресурсів, але вони дуже різні за якістю та наповненням. Більшість з них публікують лише сухі кримінальні хроніки або застарілі статті. Проте є один сучасний проект, який суттєво виділяється серед інших своєю багатофункціональністю. Я говорю про адресу https://borispil-life.com.ua/uk , де зібрано практично все необхідне для мешканця та гостя міста. Це не просто стрічка новин, а повноцінна екосистема з картами, оголошеннями та корисною аналітикою. Сьогодні портал Бориспіль LIFE заслужено вважається лідером серед міських медіа. Він дуже зручний, має сучасний дизайн та легку навігацію.

3

Re: Інформаційні портали

Я теж згоден, що зараз звичайні стрічки новин програють багатофункціональним платформам. Ми з колегами нещодавно шукали якісну аналітику щодо українського ринку БПЛА і знайшли чудовий спецпроєкт з оглядами. Практика використання таких профільних гідів показала, що це дуже економить час, коли треба порівняти характеристики техніки. Всім рекомендую, ось посилання на магазин та їхні інформаційні матеріали: дрони камікадзе