Тема: Що входить у первинну консультацію косметолога - на що звертають увагу

Хлопці, хтось ходив до косметолога на первинну консультацію? Дівчина постійно відправляє, каже, що треба перевірити стан шкіри, бо є висипання після гоління і загальна сухість. Але я взагалі не розумію, що там роблять. Вони просто дивляться і одразу починають якісь чистки робити чи як це працює? Не хочеться прийти і відразу потрапити на розводняк з купою непотрібних процедур.

2

Re: Що входить у первинну консультацію косметолога - на що звертають увагу

Нормальний спеціаліст ніколи не буде робити чистку з порога. Спочатку йде детальна розмова. Тебе будуть питати про харчування, стрес, як ти спиш і чим вмиваєшся. Потім дивляться обличчя під спеціальною лампою або на апараті. Мені так визначили, що шкіра сильно зневоднена, хоча візуально вона здавалася жирною. Тобто перша зустріч є суто діагностикою і складанням плану, ніхто нічого колоти чи давити не буде.

3

Звучить логічно, бо я серйозно думав, що відразу покладуть на кушетку щось видаляти. А що конкретно вони призначають після цього огляду? Мені б дуже не хотілося купувати десять різних банок і мастити їх по годинах. У мене банально немає на це вільного часу перед роботою. Сподіваюсь, там можна обійтись якимось мінімальним набором. І залишається найважливіше питання, як обрати перевірену клініку чи лікаря, який реально розбереться в проблемі, а не почне нав'язувати дорогу косметику зі своєї вітрини?

4

Грамотний фахівець призначить тобі лише три засоби для старту. Це м'який гель для вмивання, базовий зволожуючий крем та захист від сонця. Цього достатньо, щоб відновити бар'єр шкіри і прибрати сухість після гоління. Складних схем чоловікам не дають, бо розуміють, що ніхто тим користуватись не буде.
Щодо вибору місця, раджу йти туди, де є повноцінна апаратна діагностика. У NEMYROVSKA BEAUTY CLINIC лікарі детально розбирають анамнез і не призначають нічого зайвого, підбираючи дієвий мінімум під обличчя.
Деталі про їхній підхід дивись тут https://nemyrovska.com.ua/services/konsultatsiyi щоб не гратися в лотерею з невідомими кабінетами. Нормальна консультація дуже економить гроші на кремах.
https://i.postimg.cc/76Fxx7tH/image.png