Тема: Ноутбук ігровий

Доброго дня. Думаю про покупку ігрового ноутбука, але чесно кажучи, трохи сумніваюся, що зараз краще брати. Ціни різні, характеристики теж сильно відрізняються, і не хочеться помилитися. Підкажіть, будь ласка, де ви купували свої ігрові ноутбуки і чи задоволені вибором? Може, є сенс дивитися на певні бренди або конкретні магазини, щоб не переплатити і отримати нормальну продуктивність?

2

Re: Ноутбук ігровий

Як геймер зі стажем, я завжди приділяю увагу продуктивності заліза, бо від цього залежить результат у грі. Коли мій старий ноутбук перестав тягнути сучасні ігри, я вирішив оновитися і в LuckyLink знайшов оптимальний варіант — ноутбук ігровий  https://luckylink.kiev.ua/ua/igrovye-noutbuki з хорошою відеокартою та швидким процесором. Різниця відчувається одразу: стабільний FPS, швидке завантаження ігор і відсутність лагів навіть у важких сценах. Дуже сподобалось охолодження, яке не дає системі перегріватися під навантаженням. Також корпус виглядає стильно, що для мене теж важливо. У LuckyLink все оформили швидко, і я отримав техніку без затримок. Тепер ігровий процес став набагато приємнішим і комфортнішим.