Тема: Де обміняти крипту?

Підкажіть, будь ласка, де зараз краще міняти криптовалюту, щоб це було і вигідно, і безпечно? Бо варіантів наче багато, але коли починаєш читати відгуки, то половина сервісів викликає сумніви. Особливо цікавить нормальний обмін USDT на гривню без прихованих платежів та з швидким зарахуванням коштів на карту. Хочеться вже знайти один перевірений варіант і не шукати щоразу новий сайт.

2

Re: Де обміняти крипту?

Я після кількох невдалих історій теж довго шукав нормальний сервіс, поки не натрапив на Obmify. Тепер користуюсь ним майже постійно, коли треба швидко провести обмін. Якщо коротко, то сервіс обміну криптовалюти та безготівки Obmify https://obmify.com/ мені зайшов через адекватні курси, просте оформлення заявки та швидке проведення операцій. Не потрібно проходити якісь складні етапи чи витрачати купу часу на підтвердження. Плюс немає цього неприємного моменту, коли створюєш заявку на одну суму, а отримуєш менше через незрозумілі комісії. Я вже кілька разів виводив крипту на банківську карту й усе приходило доволі швидко. Для тих, хто регулярно працює з криптовалютою та хоче мати стабільний сервіс без зайвих нервів, це реально хороший варіант.