1

Тема: Є тут ті, хто офіційно запускає рекламу в TikTok і Facebook?

Колеги, підкажіть із власного досвіду. Почав активніше запускати рекламу для клієнтів і зрозумів, що пора вже нормально розібратися з оплатами та ПДВ. Не хочеться робити абияк, особливо коли бюджети стають більшими. Цікавить, як ви організували оплату реклами офіційно: через ФОП, ТОВ чи, можливо, є якісь зручні рішення від банків? І як на практиці проходить питання з документами для бухгалтерії? Буду радий почитати реальні історії та поради, бо тема зараз дуже актуальна для мене.

2

Re: Є тут ті, хто офіційно запускає рекламу в TikTok і Facebook?

Я давно шукала нормальний матеріал про те, як правильно оплачувати рекламу у Facebook та Tik-Tok з ПДВ, і саме інтерв’ю з Сергієм Киприком стало для мене справжньою знахідкою. У статті дуже грамотно пояснюється, чому офіційний підхід до реклами — це не проблема, а навпаки велика перевага для бізнесу. Особливо сподобалось, що окремо розкрили тему відстрочки платежу, тому що це реально допомагає краще контролювати фінанси та рекламний бюджет. Я працюю з рекламою щодня, але навіть для мене було багато корисної інформації, яку раніше ніде нормально не пояснювали. Приємно бачити, що billing media https://forbes.ua/money/yak-ofitsiyno-z … 2026-35839 ділиться не шаблонними порадами, а реально практичними рішеннями для підприємців та маркетологів. Після прочитання залишилося дуже позитивне враження, адже матеріал написаний професійно та зрозуміло одночасно. Видно, що Сергій Киприк добре розуміє потреби сучасного бізнесу та знає, з якими труднощами стикаються рекламодавці. Я вже порадила цю статтю знайомим, які теж активно запускають рекламу в соцмережах.